Joguines i instruments populars i tradicionals fets de canya

dimarts, 20 de juliol del 2021

Presentació i taller de construcció a Vinebre

 

El dissabte 17 vam tenir el goig de presentar el llibre Quina canya! Joguinetes al palauet de Ca Don Joan, de Vinebre, a pocs metres de la casa de Joan de Pepe qui fou mestre en l'art del treball amb la canya i el vímet.
 
Va ser un goig, dic, presentar el llibre envoltat dels incondicionals amics vinebrans, al capdavant l'alcaldessa Gema Carim, la regidora de cultura Rosa M. Pros i en Josep M. Pros, referent cultural no sols del poble, també de la Ribera d'Ebre.
La presentació es va fer a l'entrada de la casa pairal, tenint presents totes les mesures covid, i tot seguit vam dur a terme un petit taller de construcció de joguines de canya.

 
Tots els assistents que van voler van poder fer les seves joguines i instruments, però he de destacar la iniciativa d'alguns adults que més enllà de les propostes fetes va enginyar-se-les per a construir una moto!!!
I és que precisament el què volem destacar amb aquest tipus de taller és el paper protagonista dels nens i nenes però, sempre, amb la participació dels pares. Aquesta és una manera d'enriquir més l'activitat ja que les criatures també veuen als seus pares com a referents en el taller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quina canya! Joguinetes a la Xarxa de Biblioteques de Catalunya

Ep! que no teniu encara el votre llibre de Quina canya! Joguinetes? Doncs no us preocupeu. La Xarxa de Biblioteques de Catalunya sí que el t...