Joguines i instruments populars i tradicionals fets de canya

Tallers

Si esteu interessats en que fem la presentació del llibre o un taller de construcció de joguinetes i instruments de canya sols cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través d'aquest enllaç.

ALGUNS DELS NOSTRES TALLERS

Taller a la Casa dels Entremesos de BCN (divendres 14 de febrer de 2020)


Taller de construcció a 6è de l'escola de Flix (dimecres 5 de juny de 2019)
Alumnat de l'escola Enric Grau i Fontseré de Flix durant el taller.
Taller de construcció d'una castanyeta a l'escola de Flix (dimecres 30 de maig 2019)
 
L'alumnat de 5è de primària de l'escola Enric Grau i Fontserè de Flix ha fet un petit taller de construcció de joguines.

Taller de construcció a l'institut de Flix (divendres 24 de maig 2019)
El divendres 24 vam fer el taller de construcció a l'Institut de Flix, amb alumnat de 1r d'ESO. Trobareu més informació en aquest enllaç.
 

Taller de construcció a l'escola Sant Miquel d'Ascó (divendres 17 de maig 2019)
El divendres 17 vam fer el segon taller de construcció de joguines i instruments a l'escola Sant Miquel d'Ascó adreçat ara a l'alumnat de 5è de primària. Hi van participar 18 alumnes i dos professors.

Taller de construcció a l'escola Sant Miquel d'Ascó (divendres 10 de maig 2019)
El divendres 10 vam fer un primer taller de construcció de joguines i instruments a l'escola Sant Miquel d'Ascó amb l'alumnat de 6è de primària. El taller va anar molt i molt bé. L'espai, val a dir-ho, acompanyava doncs vam disposar de l'espai del taller del centre per a poder fer les nostres creacions.

Taller de construcció de joguines a Aranda de Duero (diumenge 28 d'abril 2019)
En el marc del VI Encuentro de Juegos Tradicionales Ribera del Duero vam dur a terme aquest taller a la plaça Major d'Aranda.

Taller de construcció de nines de canya -Institut de Flix- (febrer 2019)
L'alumnat de 1r d'ESO de l'Institut de Flix aprèn a construir nines berbers fetes de canya a partir del monitoratge de dues mares d'alumnes d'aquella zona del Marroc. Trobareu més informació en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Altres usos de la canya: assecar el peix

Des de l'inici d'aquesta aventura amb la canya com a fil conductor hem estat recollint no sols instruments populars i joguinetes fet...