Joguines i instruments populars i tradicionals fets de canya

diumenge, 2 de juny del 2019

Quina canya! al la 16a Fira del Llibre Ebrenc

El divendres 31 de maig vam participar a l'espai de presentacions de llibres de la 16a edició de la Fira del Llibre Ebrenc i 12a edició de Litterarum Móra d'Ebre. L'acte va ser conduït pel periodista Andreu Prunera, de Ràdio Móra d'Ebre SER, que anava introduint les diferents publicacions tot remarcant aspectes particulars d'aquests i, tot seguit, passava la paraula als autors. En aquesta ocasió nosaltres hi hem participat en tant que la publicació és una edició de l'associació cultural Lo Llaüt, d'Ascó, i en Biel resideix en aquesta població.

En el transcurs de la presentació vam poder explicar com s'ha fet el llibre, quins són els apartats, quines característiques té, tant de disseny com d'estructura i, lògicament, vam xalar d'allò més podent mostrar moltes de les joguinetes i instruments que apareixen a la publicació.
Cal remarcar que la fira ha estat un lloc idoni per donar a conèixer el llibre i per entrar en contacte amb llibreters del territori que s'han interessat per aquest. Tant és així que a partir d'ara també podeu trobar Quina canya! Joguinetes a la llibreria infantil Núvol de Móra la Nova, a la 2 de Viladrich de Tortosa i a l'Espai Cultural Guaix d'Amposta.
Vam acabar la presentació amb una inesperada i divertida improvisació de Miqui amb el pica canyes!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Altres usos de la canya: assecar el peix

Des de l'inici d'aquesta aventura amb la canya com a fil conductor hem estat recollint no sols instruments populars i joguinetes fet...