Joguines i instruments populars i tradicionals fets de canya

diumenge, 19 de maig del 2019

Compartint i intercanviant joguines i instruments de canya


Passejant per les parades dels artesans de la Mostra d'Arts i Oficis d'Ascó he fet una sorprenent troballa, he conegut als artesans i lutiers Llorens Poré i J.C. Gil, de Llàgrimes de Ceba.
Ni que hagués estat fet a propòsit. Divendres al vespre presentàvem a Ascó el nostre llibre Quina canya! Joguinetes i l'endemà dissabte, pels carrers d'aire morisc d'aquesta vila ebrenca trobo aquests dos personatges parapetats darrera una parada feta de canya i canyissos, amb un mostrador curull de tota mena d'instruments i algunes joguines fetes d'aquesta matèria vegetal. 
Evidentment m'he interessat ràpidament per la seva feina -músics, lutiers, artesans de la canya...- i he aprofitat per a mostrar-los el llibre. L'interès lògic per la feina i les nostres aficions i creacions ha fet que tinguéssim una llarga conversa i que féssim un intercanvi i compra d'algunes peces.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quina canya! Joguinetes a la Xarxa de Biblioteques de Catalunya

Ep! que no teniu encara el votre llibre de Quina canya! Joguinetes? Doncs no us preocupeu. La Xarxa de Biblioteques de Catalunya sí que el t...