Joguines i instruments populars i tradicionals fets de canya

dimarts, 24 de març del 2020

PROPOSTES DE JOCS , JOGUINES i JUGADES ! . Març 2020


Hola amigues i amics. És fantàstic veure la quantitat de propostes que aquests dies podem trobar a les xarxes per poder fer més amens aquests dies de confinament. Nosaltres també hi volem posar el nostre granet de sorra (jocs, contes, cançons...)

Si cliqueu als nostres blocs:



Anireu trobant diverses possibilitats d'entreteniment. Apa-li, una abraçada !




dijous, 12 de març del 2020

Posposat el taller de joguines de canya a la Festa de la primavera!!!


Degut al "cornaviurs" ens informen que queda posposada la FESTA DE LA PRIMAVERA que organitza el Jardí Botànic de Barcelona i on havíem de dur a terme un taller de construcció de joguinetes fetes de canya.
Esperem veure'ns quan es torni a programar.

dilluns, 9 de març del 2020

CANYISSOS VALLÈS de Puigdàlber.

        

Visitant l'indret d'on surten les canyes que utilitzem per a fer instruments i joguinetes: Canyissos Vallès de Puigdàlber. Anys i anys proporcionant-nos canyes. 

Hi podeu anar, però també cal recordar que, anar amb la colla a buscar canyes al riu o la riera, és i serà una magnífica estona de joc !.

dissabte, 7 de març del 2020

Planta't al Botànic! Taller de joguines de canya a la Festa de la primavera!!!

 
El proper diumenge 22 participem a la FESTA DE LA PRIMAVERA que organitza el Jardí Botànic de Barcelona duent a terme un taller de construcció de joguinetes fetes de canya.
Us hi esperem!!!!

Quina canya! Joguinetes a la Xarxa de Biblioteques de Catalunya

Ep! que no teniu encara el votre llibre de Quina canya! Joguinetes? Doncs no us preocupeu. La Xarxa de Biblioteques de Catalunya sí que el t...