Joguines i instruments populars i tradicionals fets de canya

Opinions

En aquest apartat trobareu alguns dels comentaris i opinions que ens feu arribar del nostre llibre:
                              L'Institut Ramon Muntaner ens fa una ressenya a la seva web.
Diada de Sant Jordi. 23 Abril 2020  

 Canyissos Vallès, de Puigdàlber fa una cita a instagram:
"- Divendres vem rebre la visita de Miqui Giménez que és autor, juntament amb Biel Pubill, del llibre "Quina Canya! Joguinetes". Ens va portar un exemplar perquè poguem gaudir de tot el seu contingut. I per dir-nos, que totes les canyes que surten al llibre, procedeixen de Canyissos Vallès S.L.
Llibre molt recomanable. Moltes gràcies pel detall."
                                                                                              Canyissos Vallès S.L.
                                                                                              Puigdàlber, 6 de març de 2020Je trouve que vous avez fait là un travail excellent, tant par le contenu que par la beauté de la maquette. Et en plus un travail utile pour sauver ce patrimoine modeste, mais qui est un témoignage précieux pour les “générations futures”, et même pour les actuelles avec qui il nous faut lutter contre le tout plastique qui nous tue physiquement et mentalement.
Je vous remercie sincèrement de m’avoir cité dans des termes aussi élogieux: je tâche moi aussi d’apporter ma goutte d’eau pour éteindre ce dramatique changement climatique!
Bien amicalement à tous

Daniel DESCOMPS
Pujòls, 24 de juliol de 2019

Acabo de recibir Quina Canya, enhorabuena. Con una encuadernación de lujo bien merecida. Muchas gracias. Excelente trabajo para escarnio de malos entendedores y ejemplo para generaciones venideras. Abrazos y agradecimientos por arrobas.
Pepe Moltó
Madrid, 5 de Juny del 2019Que ilusión.... Acunàndolo como un bebé que te dejan en la puerta. (.....) Enhorabuena por este precioso y bien pensado libro. (.....), para tí un abrazo estrujao.
Javier Gordillo
Úbeda, 2 de Juny del 2019


Sobretaula d'esmorzar de diumenge. El temps s'atura i tornem a la infància. Només per aquesta estona ja paga la pena.
Silvia Solano.
Terrassa 26 de maig de 2019


Enhorabona pel llibre Quina canya!, perquè és fantàstic. Jo hi he treballat molt amb canyes... és un material que m’agrada molt estèticament. El llibre us ha quedat preciós.
Mireia Mayolas Créixams
BCN 16 de maig de 2019


Quina canya! Joguinetes, amb il·lusió i paciència. Aquest és el títol de l'article d'opinió publicat el passat dimecres 15 de maig a La Mañana de Lleida.
Maria Glòria Tomàs i Nus
15 maig 2019


Ei!! què deu ser això que he rebut? A veure? 
Si !!!! Ja m'ha arribat el "Quina Canya" del meu amic @miquigimenez7  Gràcies! És un llibre preciós. Només d'obrir-lo ja et vénen ganes de començar a construïr instruments o joguines. L'estrenarem ben aviat amb els Llimonàtics. Segur que ens vindrà molt bé per a aquestes darreres setmanes de curs. Jugar i aprendre tot jugant ! 
August Garcia @auggie.orri 
La Múnia (Penedès) instagram 14 maig 2019


Amigos Biel y Miqui,

Acabo de recoger en Correos mis -vuestros- dos libros sobre los juguetes realizados con las cañas. Nunca pensé que algo tan sencillo y a veces despreciado diera tanto JUEGO.

Realmente impresionado por los detalles, por las explicaciones -algo me cuesta la lengua-, la fotografía, el diseño y la maquetación. Enhorabuena a todos los que han intervenido en ello y especialmente a vosotros cono autores. Buen trabajo, gran trabajo. Gracias.

Vaya por delante mi más sincera felicitación. Uno se siente muy a gusto colaborando en estos proyectos.

Haré llegar el segundo ejemplar a un compañero especialista en los juegos de nuestra infancia por esta tierra.

José Angel Hoyos

Santander, maig 2019 

Felicitats per la nova “criatura” que heu portat al món. Tot  i que no és la primera, bé saps que això de ser novament “pare-mare” sempre desperta emocions dolces, més encara quan esta vegada al “nadó” se’l veu  tan juganer.
Si no em fos possible acompanyar-vos en la seua presentació en societat, sàpigues que la sola lectura de les paraules de capçalera ha despertat records  d’infantesa que tenia endormiscats on les canyes que creixien a la vora del riu foren protagonistes d’algunes “grans” aventures d’aquells anys. Tant servien per  muntar-hi  a cavall -després de visionar una pel·lícula de “vaqueros-”com per bufar-hi fent-les servir com un turununus, com -en hores d’entremaliadures pròpies de l’edat- fabricar els simples i típics canuts per on els pinyols dels lledons -a Benissanet, “llidons”- sortien disparats en direcció a un adversari, real o imaginari.
Joan R. Vinaixa
Benissanet, maig 2019

Cap comentari:

Publica un comentari

Construcció i concert de nunut!

La Rut Jordà, alumna de 1r d'ESO de l' Institut de Flix , ens fa arribar aquesta petita fitxa de com construir un nunut. L'ha f...